Онлайн поръчки ПРЕУСТАНОВЕНИ !!!

ПРЕУСТАНОВЯВАМЕ ПОРЪЧКИТЕ !!!

РАЗСАДНИКЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ С КЛИЕНТИ НА МЯСТО, КАКТО ОБИКНОВЕНО. ПРЕПОРЪЧВАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБАЖДАНЕ ПРИ НАМЕРЕНИЕ ДА НИ ПОСЕТИТЕ:

0888930228

0878930228 .

ВРЕМЕ Е ДА ПРИЗНАЕМ, ЧЕ НЯМАМЕ НИТО СИЛИ, НИТО ВРЕМЕ ДА ОПАКОВАМЕ ПРАТКИ ТОЗИ СЕЗОН. ИМАМЕ КЛИЕНТИ НА РАЗСАДНИКА, НЯМАМЕ РАБОТНИЦИ, ПРОИЗВЕЖДАМЕ САМИ РАСТЕНИЯТА СИ - ОТ СЕМЕНЦЕ ИЛИ РЕЗНИК ДО ТОВА, КОЕТО ПОЛУЧАВАТЕ. ЗАКРИХА И БЛИЗКИЯ ОФИС НА ЕКОНТ И СЕ НАЛАГА ДА НОСИМ ПРАТКИТЕ ДО СОФИЯ СЛЕД РАБОТА.

СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ЩЕ РАЗОЧАРОВАМ МНОГО КЛИЕНТИ. МОЖЕ БИ В БЪДЕЩЕ ЩЕ  СВЕДЕМ ИЗПРАЩАНЕТО НА РАСТЕНИЯ ДО ПО-КРАТКИ И ОГРАНИЧЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО ПЕРИОДИ. И НЕНАТОВАРЕНИ ЗА НАС. НЕ ИСКАМЕ ДА ВИ ПОДВЕЖДАМЕ И ДА БАВИМ ПОРЪЧКИ, ПОНЯКОГА СЪС СЕДМИЦИ И ПОВЕЧЕ.

НАПРАВЕНИТЕ ДО МОМЕНТА ПОРЪЧКИ ЩЕ БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ, ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС ПРЕДВАРИТЕЛНО.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ МОГА ДА ЗАТВОРЯ ФОРМАТА ЗА ПОРЪЧКИ, ЗАЩОТО АДМИНИСТРАТОРКАТА МИ ПОЧИНА ВНЕЗАПНО И АЗ НЯМАМ ПРАВА ЗА РЕДАКЦИЯ.

И.Върбанова, 'ЗЕЛЕНА ПРОЛЕТ'

 

За да изпълним вашата поръчка за онлайн доставка на растения, трябва да ни предоставите ваши лични данни, необходими за доставката. Преди да поръчате, трябва да сте прочели Политиката на защита на личните данни

Ако желаете да поръчате онлайн растения от разсадника, е необходимо да предоставите свои лични данни за изпълнение на поръчката.
За целта трябва да декларирате, че го правите доброволно и информирано.

Изберете, ако сте съгласни с горните условия за изпращане на растения по куриер.

Въведете актуален мейл за комуникация.

Въведете трите си имена

Въведете актуален мобилен телефон за контакт.

Въведете пълен и точен адрес за доставка - домашен или на предпочитания от Вас офис на Еконт (в този случай цената на доставка е по-ниска).

Въведете списък с имената на растенията и бройките за всяко от тях.

Ако желаете, въведете допълнителна информация. Не е задължително да попълвате това поле.

Разсадник Зелена пролет © 2010 - 2024
Материалите и снимките в сайта са със запазени авторски права. Използването им без посочване на източника е незаконно.