Декоративен разсадник 'Зелена пролет' обнови сайта си

Здравейте и добре дошли в обновения сайт на разсадник "Зелена пролет". Създавайки го, ние мислихме за Вас - нашите клиенти - ландшафтни архитекти или просто любители на красивите цветя и градини.

Пазарът съдържа изобилие от декоративни растения - вносни или пък произведени в България. В това многообразие е трудно да се ориентираш и избереш нужните ти растения. Затова със снимките и кратката информация за всяко, предлагано от нас растение смятаме, че ще бъдем по-полезни и коректни към нашите клиенти. Направата на този сайт бе необходима и по още една причина - в асортимента си ние се опитваме да избягаме от рутината и повсеместно предлаганите видове храсти и цветя.

Опитахме се да бъдем различни, да предлагаме по-редки и непознати у нас декоративни растения - най-вече в категориите студоустойчиви сукуленти, декоративни треви, водни и крайбрежни растения, билки и подправки, перенни и алпийски цветя. Надявам се колекционерите и любителите на градински цветя да оценят нашите усилия да бъдем различни, да намерят в сайта ни необходимата информация за цветята, да получат отговори на въпросите си и най-вече да останат доволни от закупените от нас растения.

Разсадник Зелена пролет © 2010 - 2024
Материалите и снимките в сайта са със запазени авторски права. Използването им без посочване на източника е незаконно.