Онлайн поръчки

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА РАСТЕНИЯ ПО КУРИЕР

Разсадникът изпълнява неголеми по обем поръчки за доставка на растения.

 Не се приемат поръчки по телефона! Работим на полето, имаме клиенти и работници, няма как да приемаме поръчки и по телефона.

  1. Изпълняват се заявки  с минимална стойност на поръчаните растения 10 лв.
  2. Пратките се изпращат с Еконт, от офис на фирмата. Ако заявявате доставка на растенията до най-блблизкия офис на Еконт във вашето населено място, ще имате възможно най-ниската куриерска доставка.
  3. Моля, проверете приблизителната стойност на куриерската доставка. Това можете да направите, като изчислите теглото на вашия колет. От Ценоразписа на разсадника (трябва да изтеглите файл Асортимент от менюто Асортимент, цени), можете да извадите приблизителния обем в литри на поръчаните от вас растения. Този обем в литри съответства на същото число в кг, т.е. теглото. Като знаете теглото на желаните от вас растения, използвайте Тарифния калкулатор на Еконт, за да получите цената за доставка (изпращането става от офис, вие избирате дали до адрес или офис да е доставката). Растенията без обявени цени не са налични в момента.
  4.   Тъй като сме преди всичко разсадник за производство, а не онлайн магазин, възможно е да има забавяне в изпълнението на поръчките. Стараем се да ги изпълняваме в рамките максимум на 3-4 дни.
  5. За да поръчате растения, е необходимо да попълните долните полета. Всички полета без последното са задължителни за попълване.
  6. Ако желаете доставка за определен момент, бърза доставка или имате някакви въпроси и изисквания, моля напишете ги в последното поле за Допълнителна информация. Нямам  достъп до интернет на разсадника и не реагирам незабавно на мейли. Но имам телефони за такива случаи.
  7. Обичайно НЕ връщам мейл за приета заявка, пиша ви или се свързвам с вас, когато подготвя и изпратя растенията. АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА ОБСЪДИМ КАКВОТО И ДА Е ОТНОСНО ВАШАТА ЗАЯВКА, МОЛЯ НАПИШЕТЕ ГО В ПОСЛЕДНОТО ПОЛЕ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ МИ СЕ ОБАДЕТЕ ПО ТЕЛЕФОНА: 0888930228, 0878930228.
  8. Преди да поръчате растения, трябва да се запознаете с Политиката за защита на личните данни!

За да изпълним вашата поръчка за онлайн доставка на растения, трябва да ни предоставите ваши лични данни, необходими за доставката. Преди да поръчате, трябва да сте прочели Политиката на защита на личните данни

Ако желаете да поръчате онлайн растения от разсадника, е необходимо да предоставите свои лични данни за изпълнение на поръчката.
За целта трябва да декларирате, че го правите доброволно и информирано.

Изберете, ако сте съгласни с горните условия за изпращане на растения по куриер.

Въведете актуален мейл за комуникация.

Въведете трите си имена

Въведете актуален мобилен телефон за контакт.

Въведете пълен и точен адрес за доставка - домашен или на предпочитания от Вас офис на Еконт (в този случай цената на доставка е по-ниска).

Въведете списък с имената на растенията и бройките за всяко от тях.

Ако желаете, въведете допълнителна информация. Не е задължително да попълвате това поле.

Разсадник Зелена пролет © 2010 - 2023
Материалите и снимките в сайта са със запазени авторски права. Използването им без посочване на източника е незаконно.