Контакти и карта на разсадник Зелена пролет

Електронна поща: greenspring.nursery@gmail.com

Телефони за контакт: 0888930228; 0878930228

Онлайн поръчки

Работно време:

вторник - петък: 9 - 17ч.; събота: 9 - 17ч.; неделя, понеделник: почивни дни

ВАЖНО! ПРЕЗ ЗИМНИТЕ МЕСЕЦИ И ЛЯТОТО ИДВАТ ПО-МАЛКО КЛИЕНТИ. ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ДА НИ СЕ ОБАДИТЕ ПО ТЕЛЕФОНА ПРЕДИ ДА НИ ПОСЕТИТЕ.

 

Местоположение: Разсадникът се намира на 1 км преди с. Негован по пътя София - Негован срещу баластриерата. Село Негован се намира на 12 км от центъра на София в североизточна посока. GPS координати: 42o 45' 36.13" С, 23o 23' 50.62" И. Транспорт: до разсадника може да стигнете както със собствен транспорт, така и с автобус №20 . Автобус № 20 тръгва от Орландовци за Негован, Чепинци и Локорско и вие трябва да слезнете на спирка "Ел. кантон" (баластриера с. Негован). Трябва да се върнете 200 м назад, след като слезете на тази спирка. ВАЖНО: Внимавайте да не слезете на Института по декоративни растения - намира се 1,5 км преди нас, пада ви се вдясно. После трудно ще се придвижите до разсадника.

С автомобил до нас се стига по 2 начина:

  1. през София - кв. Орландовци,тръгва се по Чепинско шосе покрай Битака и Малашевски гробища,  стига се до моста на р.Искър, след което има обозначена отбивка вляво за с. Негован. Разсадникът се намира на 1 км преди село Негован, вляво, на 100 м навътре в полето по локален път. ВАЖНО: Внимавайте да не ни сбъркате с Института по декоративни растения. Минавате покрай него по пътя си към разсадника, пада ви се вдясно. Ние сме на още 1,5 км разстояние от него в посока с.Негован - вляво, малко навътре в полето.
  2. през Околовръстното. Ако идвате от посока Младост или Ботевградско шосе, трябва да стигнете до с.Чепинци, от центъра му да завиете към с. Негован, а от центъра на Негован продължавате към София. След 1 км вдясно от пътя се намира разсадник Зелена пролет. Ако идвате откъм Люлин, влизате в Световрачене през регулираното кръстовище,следвате пътя, който минава покрай Световрачене, без да влизате в самото населено място. Пътят завива наляво към с. Негован, от центъра на Негован завивате наляво към София и след 1 км вдясно е разсадника.
  3. Бърз достъп до нас осигурява Северната тангента. Трябва да завиете за разклонението към с.Чепинци, а след моста на р. Искър, завивате наляво за Негован. Подминавате Института по декоративни растения (пада ви се вдясно) и след около 1,5 км вляво, малко навътре в полето, сред оазис от видими от пътя високи дървета се намира разсадник ЗЕЛЕНА ПРОЛЕТ.
Разсадник Зелена пролет © 2010 - 2024
Материалите и снимките в сайта са със запазени авторски права. Използването им без посочване на източника е незаконно.